Linkki mökin varaussivulle Tahko.com:ssa

Yleistä Tietoa

MITÄ TAHKOLLA TAPAHTUU?

Tietoa Tahkon tapahtumista ja palveluista löydät seuraavien linkkien takaa

KARTTA JA REITTIOHJEITA 

gallery/kuopiotahkoalue_fi logo
gallery/tahko_fi logo

MÖKIN VARUSTUS

Mökki on varusteltu palvelemaan aktiivista lomailua Tahkon alueella. Mökki on Tahko.com:n varausjärjestelmässä määritelty 4-hengen mökiksi, mutta jos parvella olevia lisävuoteita on valmis hyödyntämään, niin mökki palvelee 6:tta ja tiukan paikan tullen jopa 8:aa henkeä esimerkiksi astiastovarusteluiden ja parvelta löytyvän parin ylimääräisen lisäpatjan avulla. Joskin 6:lle ja etenkin 8:lle hengelle mökin yleiset oleskelutilat alkavat nykyaikaiseen vaatimustasoon nähden käydä jo varsin ahtaiksi.

 

Mökki on elokuussa 2019 laitettu vuokralle. Lapsiperheitä ajatellen mökissä on potta ja kolme pulkkaa, joista yksi aivan perheen pienimmille. Marraskuussa 2019 lapsivarustukseen lisättiin lisäksi syöttötuoli ja jyrkät portaat varustettiin lapsiporteilla. Lisää näistä "ohjeita mökin käyttöön" -osiossa.

 

Mökin omistaja on innokas urheilija, joten varusteluun lisättiin marraskuussa 2019 myös maastopyörän pesua varten vesiletku, jonka voi vetää pesuhuoneen hanasta ulos. Saataville tuli myös suksien kunnostusta varten vanha silitysrauta, jota voi käyttää voitelurautana. 

 

Alla pääpiirteissään mökin varustelua. Täydellisemmän listan löydät Tahko.com:n sivuilta mökin tiedoista (linkki alla). e

Huoneet:

- keittiö/oleskeluhone

- 2 makuuhuonetta, parvi

- sauna, pesuhuone, WC

- suksi/halkovarasto

WC/Pesuhuonevarusteet:

- pyykinpesukone

- kuivauskaappi

Lapsivarustus: 

- potta

- vauvapulkka

- 2 isompaa pulkkaa

- syöttötuoli 

- lapsiportit jyrkissä portaissa e

Keittiövarustus:

- jääkaappi

- astianpesukone

- 2 keittolevyä, liesituuletin

- miroaaltouuni

- kahvinkeitin

- leivänpaahdin 

- tehosekoitin

- astioita 8:lle hengelle

Urheiluvarustus: 

- vesiletku maastopyörän pesua varten

- voitelurauta suksille

 

Huom: Mökkissä ei ole uunia e

gallery/kartta tahkvuorentien peikko mökiltä tahkon hissikopille

Alla olevasta kartasta näkyy mökin sijainti kartalla (osoite Tahkovuorentie 38, Nilsiä). Goole Maps näyttää tarkan osoitteen hieman väärin, joten tämä on hyvä tiedostaa. Kartasta näkyy myös kävelyreitti lähimmälle hissikopille, joka johtaa hyväkuntoista polkua pitkin rinnettä alas ja edelleen Tahkolaaksontien parkkipaikan yli "Tahkorinteet" hissilippujen myyntikopille. Lähin hissi on myös lähellä ravintola Kunkun edessä. Samaa reittiä pitkin pääsee myös valaistulle ensilumen ladulle, joskin silloin riittää, kun laskeutuu rinteen alas Tahkolaaksontielle asti.

 

Tahko.com:n kautta vuokrattaessa mökin avainten haku tapahtuu Tahkolaaksontien parkkipaikan vierestä olevasta toimipisteestä (TAHKO24h Oy piste alla olevassa kartassa).

 

Karttaan on myös merkitty lähin roskasäiliö, joka on mökin käytössä.

gallery/kartta tahkovuorentien peikko mökiltä piazzalle

Alla olevasta laajemmasta kartasta näkyy reitti Piazzalle ja Sokoshotellille, josta löytyy mm. ravintoloita, ruokakauppa ja urheiluliike. Karttaan on merkitty reitti Kylpylälle, josta löytyy itse kylpylän lisäksi mm. ravintola ja Super Corner trampoliini ja sisäleikkipuisto. Kylpylän vieressä on myös todella iso ja monipuolinen ilmainen ulkoleikkipuisto. Kylpyläreitin varrelta löytyy myös lähin ruokakauppa.

gallery/ylälapsiportti
gallery/syöttötuoli
gallery/lapsiportti portaiden alapää

Kuvia lapsivarustuksesta  e

gallery/potta
gallery/pulkat

Kuvia ylimääräisistä patjoista parvella e

gallery/mökki tahkolla lisäpatja (1)
gallery/mökki tahkolla lisäpatja (2)
gallery/mökki tahkolla voitelurauta

Voitelurauta e